Waterpret

Dompel jezelf onder in waterpret in het centrumgebouw, waar je in het overdekte zwembad baantjes kunt trekken of gewoon vrij kunt zwemmen. Achter het zwembad, met zijn afmetingen van 10 bij 15 meter en een diepte van 1.39 meter, ontdek je een indrukwekkend waterspeelschip dat garant staat voor urenlang plezier voor de kinderen. Als je geen gast bent op Strandpark De Zeeuwse Kust, kun je voor slechts €7,50 een zwembadkaartje kopen bij de receptie. Houd er rekening mee dat het tijdens de drukke vakantieperiodes niet mogelijk is om te komen zwemmen. Maar wees gerust, de waterpret wacht op je buiten de piekmomenten!

Openingstijden

Wanneer geopend?

Spetteren in het spraypark

Met glijbaan

Vanaf het terras aanschouw je met een glimlach hoe jouw kinderen samen met hun vakantievriendjes van de extra brede glijbaan roetsjen of een verfrissende douche nemen onder de vuurtoren. Zie hoe ze vol spanning onder de wateremmer staan te wachten tot deze omkiept, zodat ze zich heerlijk kunnen laten verkoelen! Het is genieten vanaf het terras terwijl de kleintjes zich vermaken in het waterparadijs.

Waterspeeltuin

Roetsjjj

Deze waterspeeltuin is speciaal ontworpen op een rubberen vloer, waardoor waterpret nog toegankelijker wordt. Roetsj van de geweldige glijbanen, speel onder de verfrissende waterdouche of wacht vol spanning tot de grote emmer omkiept en een enorme golf water over je heen stort. Voor de allerkleinsten is er een schattige mini-glijbaan en diverse leuke waterelementen om zich mee te vermaken.

Zowel kinderen als ouders beleven volop waterpret in ons zwemparadijs, terwijl de indoor speeltuin garant staat voor urenlang klimmen, klauteren en spelen. Het wordt een spetterend avontuur voor het hele gezin!

Zwemmen met het hele gezin

Zwemles

Tijdens de zwemlesuren (dinsdag, woensdag- en donderdagmiddag van 15.30 - 19.30 uur) is een deel van het zwembad afgezet, maar je kunt nog steeds gebruik maken van het beschikbare gedeelte. De waterspeeltuin en het spraypark blijven onverstoord open. Houd er rekening mee dat er tijdens vakantieperiodes geen zwemlessen worden gegeven. Geniet dus gerust van de waterspeeltuin en het spraypark gedurende deze ontspannen momenten!