Zilthus

Zilthus is de verzamelnaam voor de prachtige vakantie woningen, huizen en appartementen aan de voet van de duinen, gelegen in de prachtige natuur.

Deze vakantiewoningen, huizen en appartementen zijn gelegen tegenover Strandpark De Zeeuwse Kust waar u tijdens uw verblijf gebruik kunt maken van alle faciliteiten en voorzieningen!

De vakantiewoningen (Duinhus) zijn ingericht voor 6 en 8 personen. De vakantiehuizen hebben drie etages en allemaal een grote tuin die te bereiken is door de grote schuifpui die in de woonkamer voor veel daglicht zorgt.
De woningen zijn gezellig en modern ingericht en de open keuken is van alle gemakken voorzien. Er zijn ruime slaapkamers, meerdere badkamers, waarvan een aantal zelfs met ligbad en sauna.

De appartementen (Hofhus is gelegen op de begane grond en Aparthus, gelegen op de 1e en 2e verdieping) zijn ingericht voor 4 en 6 personen.
De vakantie appartementen hebben een goede lichtinval waardoor de moderne woonkamer nog ruimer lijkt. De open keuken is voorzien van alle gemakken en zicht op de eethoek.
Op het terras, of balkon van deze prachtige vakantieappartementen geniet je van het zomerzonnetje!

Komt u vakantievieren in een van deze luxe vakantiewoningen, huizen of appartementen? Ze zijn modern, ruim en comfortabel ingericht en u ervaart in alles dat het strand op loopafstand is!

Dit is echt vakantie vieren met de duinen als buren....

Bekijk hier de plattegrond van het Zilthus.

Nummer 1 t/m 3 zijn de appartementen, genaamd Hofhus
Nummer 4 t/m 6 zijn de appartementen, genaamd Aparthus
Nummer 11 t/m 22 zijn de huizen, genaamd Duinhus

DSC04453.JPG

Aparthus 6 personen

Het Aparthus is een combinatie tussen een huis en een appartement. Het is een vernieuwend concept met twee woonlagen. Het aparthus is ingericht voor 6 personen. Meer info
P1020215.JPG

Duinhus 6 personen

Het Duinhus is een vakantiewoning, gelegen op de begane grond met een tuin. Er zijn in totaal drie woonlagen. Het Duinhus is ingericht voor 6 personen. Meer info
IMG_3819.JPG

Duinhus 8 personen

Het Duinhus is een vakantiewoning, gelegen op de begane grond met een tuin. Er zijn in totaal drie woonlagen. Het Duinhus is ingericht voor 8 personen. Meer info
IMG_3416.JPG

Hofhus 4 personen

Het Hofhus is ingericht voor 4 personen en gelegen op de begane grond. Er is een tuin aanwezig. Meer info
volg ons via
X