Chalet huren in Zeeland

Genieten van een welverdiende vakantie in één van de chalets op loopafstand van het strand van Renesse. De luxe vakantiechalets zijn ingericht voor 4 - 7 personen en van alle gemakken voorzien. In de ruime tuin met terras geniet je van een welverdiende vakantiedag in het mooie Zeeland. De chalets op het kindvriendelijke familiepark zijn allemaal van alle gemakken voorzien met een keuken, een gezellige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin met terras, twee of drie slaapkamers en één of twee badkamers.

De chalets worden het hele jaar door verhuurd, dus ook in de winter is een verblijf mogelijk. Je kunt in het chalet gratis gebruik maken van de Wifi. De chalets zijn standaard voorzien van lakenpakketten en hebben een eigen parkeerplaats. In sommige van de chalets zijn huisdieren ook van harte welkom!

Aan de overkant van Strandpark De Zeeuwse Kust zijn er 60 nieuwe chalets gebouwd, de Zeemeeuw voor 4 personen en de Zeester voor 6 personen. Deze luxe accommodatie zijn direct tegenover de ingang van Strandpark De Zeeuwse Kust, waar je tijdens jouw verblijf gebruik kunt maken van alle faciliteiten en voorzieningen!

  • 250m van het strand

  • Kinderparadijs

  • Het hele jaar open

  • Hondvriendelijk